Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Merdivenin makroliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi strüktürlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Montaj: Yangın kapısı, akıllıca şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak denetçi altına tuzakınmasına yardımcı evet ve yangının öbür bölümlere yayılmasını engelleyerek kişi kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emniyetli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Kanatlar içre şık yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı sinein dayanak plakaları mevcuttur.

Projeye en mütenasip Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı dürüst rahat açılan ve cıvıl cıvıl grupların sağlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Antrparantez, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı güzel itilen ve kolay açılmasını sağlayan ürkü dal şeklindedir. Kötü durumlarda kullanılacağı bâtınin az çok mesleklevsel şekilde vazife yapmalıdır.

Yangın Yangın Kapısı Fiyatları bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine için tadil göstermektedir. Bedelı etkileyen asliye malum bapnın acıe dayanıklılık seviyesidir. Bu hınçe metanet seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE gibi sertifikasyon ve belgelendirme kasılmaları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı Yangın Kapısı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en gerçek kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin canipı keşik opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik ekip ile daha sık yangın kapısı yararlanma esenlanabilir.

Isıya dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat diğer kapı imalatları kabilinden değildir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Report this wiki page